Francis CaresPersoonlijke verzorging

Ik ben Francis van der Zanden, verzorgende IG en begeleider specifieke doelgroepen. Als onderdeel van Francis Cares bied ik persoonlijke verzorging aan in de zorgsector, aangepast op de behoefte van die client. En zowel intramuraal als extramuraal. Met mijn jarenlange ervaring en kennis ben ik in staat om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren aan cliënten met een uiteenlopend scala aan zorgbehoeften.

Mijn kwaliteiten als verzorger

Mijn kwaliteiten als verzorger zijn gericht op het bevorderen van de kwaliteit van leven voor mijn cliënten. Ik ben een betrokken, geduldige en empathische medewerker die gefocust is op het individu en hun behoeften. Daarnaast heb ik een goede kennis van de wet en regelgeving, waardoor ik altijd de juiste zorg kan leveren binnen de grenzen van de wet. Ik ben ook goed in het creëren van een veilige omgeving voor mijn cliënten, waarin ze zich comfortabel voelen om hun dagelijkse zorg te ontvangen.

Wat bied ik aan?

Met mijn dienstverlening bied ik persoonlijke verzorging aan cliënten met een verscheidenheid aan behoeften. Mijn diensten omvatten onder meer: hygiëne, huishoudelijke taken, voedselbereiding, medicatiebeheer, vervoer naar medische afspraken en andere activiteiten die nodig zijn voor het dagelijkse leven. Ook help ik cliënten met het toepassen van hun dagelijkse levensvaardigheden, zoals het wassen van kleding of het schrijven van brieven. Al deze taken worden uitgevoerd met respect voor de privacy en autonomie van de cliënt.

Waarom kies je voor Francis Cares?

Als je kiest voor Francis Cares voor persoonlijke verzorging, dan weet je dat je een betrouwbare partner in de zorg hebt gevonden. Ik ben gecertificeerd door verschillende instellingen en sta bekend om mijn professionele houding en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik flexibel in mijn werkzaamheden en kan ik snel schakelen tussen verschillende situaties en omstandigheden. Door mijn ruime ervaring kan ik inspelen op alle behoeften die er binnen een instelling kunnen bestaan. Kortom, als je voor Francis Cares kiest, dan weet je dat je goede zorg krijgt die is afgestemd op jouw specifieke behoeften!