Francis CaresOver mij

Francis Cares, de beste zorg voor jouw cliënten

Als je op zoek bent naar een verzorgende IG en begeleider voor jouw specifieke doelgroepen, dan ben je bij Francis Cares aan het juiste adres. Mijn bedrijf biedt de diensten Begeleiding, Persoonlijke verzorging en Verpleging aan, zowel intramuraal als extramuraal.

Mijn persoonlijke aanpak

Ik ben Francis van der Zanden, een ervaren verzorgende IG en begeleider die al meer dan tien jaar actief is in de zorgsector. Ik heb veel kennis opgedaan over hoe je cliënten het beste kan begeleiden en verzorgen. Bij mijn werk staat de persoonlijke aanpak van elke cliënt centraal. Met mijn ervaring en kennis kan ik elke cliënt een individuele benadering bieden, waardoor hij of zij zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelt.

Omgaan met complexe situaties

Het werken met specifieke doelgroepen brengt vaak complexe situaties met zich mee. Als verzorgende IG en begeleider ben ik in staat om hier goed mee om te gaan. Door mijn kennis van psychosociale problematiek kan ik hier adequaat op inspelen. Daarnaast beschik ik ook over de nodige sociale vaardigheden om cliënten te coachen bij hun ontwikkeling.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Francis Cares staat kwaliteit en betrouwbaarheid bovenaan. Ik zet mijzelf altijd volledig in voor mijn cliënten, waardoor ik hen optimale zorg kan bieden. Daarnaast ben ik ook flexibel inzetbaar voor de verschillende diensten die ik aanbied: Begeleiding, Persoonlijke verzorging en Verpleging. Dankzij mijn flexibiliteit kan ik snel schakelen als er onverwachte situaties ontstaan en hier adequaat op inspelen.

Kortom, Francis Cares is dé specialist als het gaat om het bieden van professionele zorg aan specifieke doelgroepen. Met mijn persoonlijke aanpak, kennis van psychosociale problematiek en sociale vaardigheden ben ik in staat om elke cliënt optimale zorg te bieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij centraal, waardoor je altijd kunt rekenen op mijn flexibiliteit om snel te schakelen in onverwachte situaties.

Vragen?

Stel ze hier