Francis CaresVerpleging

Als verzorgende IG en begeleider specifieke doelgroepen bied ik al jarenlang professionele verpleging aan. Met mijn bedrijf Francis Cares, dat zowel intramuraal als extramuraal werkt, wil ik de kwaliteit van leven van mijn cliënten verbeteren. Door mijn persoonlijke aanpak staat de cliënt centraal en wordt er rekening gehouden met hun behoeften.

Een unieke benadering

Ik ben gespecialiseerd in het verlenen van cliënten met zowel lichamelijke als geestelijke problematiek. Ik ga geen uitdaging uit de weg. En denk graag mee aan de best passende zorg. Hierbij staat persoonlijke zorg voorop. Elke cliënt is anders en heeft andere behoeften. Daarom is het belangrijk dat ik deze goed kan inschatten en hier rekening mee houd. Ik ben daarom altijd op zoek naar manieren om de verpleging aan te passen aan de individuele behoeften van mijn cliënten.

Verpleging met oog voor detail

De verpleging die ik bied is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn cliënten. Hiervoor let ik goed op details en neem ik de tijd om echt te luisteren naar wat mijn cliënten nodig hebben. Ik focus mij daarbij vooral op het verstrekken van medische zorg, maar ook op het bieden van sociale steun en begeleiding. Zo help ik mijn cliënten om hun dagelijkse activiteiten zo goed mogelijk uit te voeren.

Kwaliteit boven kwantiteit

Mijn bedrijf is gebaseerd op kwaliteit boven kwantiteit. Ik doe er alles aan om mijn cliënten een zo hoog mogelijk niveau van zorg te bieden. Hiervoor neem ik regelmatig de tijd om mijn vaardigheden te blijven ontwikkelen en bij te schaven waar nodig. Daarnaast ben ik altijd bereid om feedback te ontvangen, zodat ik mijn diensten nog beter kan afstemmen op de behoeften van mijn cliënten.

Waarom Francis Cares?

Als je op zoek bent naar professionele verpleging voor je instelling, dan ben je bij Francis Cares aan het juiste adres. Door mijn persoonlijke aanpak en oog voor detail staat de kwaliteit van leven van mijn cliënt centraal. Daarnaast neem ik regelmatig de tijd om mijn vaardigheden te blijven ontwikkelen, waardoor je altijd kunt rekenen op eersteklas zorgverlening.

Wil je meer weten over wat Francis Cares voor jouw instelling kan betekenen? Neem dan contact met me op!